Coca

Nederlands Kampioen

Coca's heet eigenlijk Hihurg de Ubrique.

Coca is geboren in augustus 2003.

Lotte heeft Coca in 2005 opgehaald in Spanje, bij haar fokker en eigenaar Antonio Garcia Perez.

Coca is geboren met een natuurlijke korte staart. Dit gebeurt vaker bij de Spaanse Waterhond. We hopen met haar dan ook een aantal staartloos geboren pups te fokken.

Coca vindt het heerlijk om mee te gaan wandelen en af en toe pootje te baden. Ze is zo gehecht aan Lotte dat ze gaat waar Lotte ook gaat... ze blijft met wandelen altijd dicht bij ons in de buurt en gaat alleen zwemmen als Lotte ook het water in gaat.

Coca is een heel aanhankelijke en speelse hond, zeer enthousiast en heel nieuwsgierig.

Coca is in Spanje in Madrid geshowed en kreeg daar een Uitmuntend.
Coca is op de Winner 2006 in Amsterdam geshowed, kreeg daar een Uitmuntend, 1ste open klas teef en reserve CAC. Aangezien de teef die won al kampioen is, krijgt Coca de punten doorgeschoven.
Op de show in Groningen 2008 kreeg Coca ook een Uitmuntend, werd 1ste open klas teef en kreeg het reserve CAC/CACIB. Ook dit punt wordt doorgeschoven doordat de beste teef al Nederlands kampioen is.
Op de show in Leeuwarden 2008 kreeg Coca ook een Uitmuntend, werd 1ste open klas teef en kreeg het reserve CAC/CACIB. Ook dit punt wordt doorgeschoven doordat de beste teef al Nederlands kampioen is.
Hiermee is Coca in 3 shows wel Nederlands Kampioen !!
 

Coca's beste hondenvriend is Dios.

Coca heeft een speels karakter en ze is altijd vrolijk. Ze is erg enthousiast en zeer aanhankelijk.


Coca en Chulo, oma en kleinzoon !


Coca drachtig in 2008

 

 

 

 

 

 

Disclaimer